top of page

LOCATIES


De PadelCompany verzorgt de lessen op twee grote indoorlocaties in Midden Nederland. Beide locaties zijn erg centraal gelegen en makkelijk bereikbaar per auto of fiets. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

852CDFF7-D3EB-41EC-8E25-E7782CEB05BB.gif

Indoorpadel

Padel & Tennisplaza Tiel is inmiddels al meer dan 40 jaar een begrip in Tiel omstreken.

Begonnen als een tenniscomplex met 3 binnen en buitenbanen is het complex in de loop der jaren erg veranderd om te kunnen blijven voldoen aan de de eisen en wensen van onze gasten.

Inmiddels bieden wij ook de ruimte aan de snelst groeiende racketsport van Europa namelijk Padel, in onze hal is ruimte gemaakt voor 4 banen inclusief een gezellig terras.

Padel & Tennisplaza Tiel is volop in beweging om te kunnen bijven zorgen voor een goede sportbeleving voor jong en oud.

Padel & Tennisplaza Tiel

Oude Medelsestraat 11
4005 EK Tiel

D84F4B2D-5821-47E7-AEA8-145D5C6CC395_4_5005_c.jpeg

Indoorpadel

Sport & Event Center Beusichem is een gezellige en sportieve locatie voor jong en oud. De oude paintball hal is inmiddels omgebouwd tot een ware indoor padel locatie met maar liefst 4 banen. Naast padel is er ook een uitgebreide horeca. Naast padelles is het ook mogelijk om padelclinics, bedrijfsuitjes of kinderfeestjes te boeken. Zeker ook leuk om te combineren met alle andere sportieve en gezellige mogelijkheden binnen Sport & Event Center Beusichem.

Locaties: Klanten
bottom of page